Av: Bjarne Eikefjord
Bobil og Caravan magasinet, nr 5 Oktober 2020

Adria Astella: Ny luksusopplevelse i campingvogn

I fjor høst presenterte Adria den nye Astella campingvogna og gikk med det rett inn i konkurransen om størst, dyrest, mest luksuriøst og mest komfortabel campingopplevelse. Nå har Astalla fått den tyske designprisen Red Dot Design Award for beste totalkonsept og beste lay out av vogna.

Adria Astella plasseres et sted mellom en bobil og en luksus campingvogn. To store glassdører som kan åpnes, gir vogna mer preg av hytte på hjul enn en tradisjonell campingvogn. Innenfor dørene er en stor salong med dype sittemøbler som tar meg seg følelsen av å være i en peisestue hjemme. På badet er det bare marmorservanter og gullkraner som mangler for å få fram den ytterste luksusfølelsen. Kjøkkenet med komfyr og stort kjøleskap i svart glassimmitasjon, kunne vært hentet fra en penthouseleilighet på Manhattan. Sove gjør man i en dronningseng med dype madrasser og luftige dyner. Adria har hentet fra 3 modeller som strekker seg fra vel 7 til vel 9 meter.

For fastliggere

Denne ekvipasjen kan sikkert taues bak et egnet kjøretøy, hvis man ellers har førerkort i orden, og fremfor alt veier som tåler vekt og lengde. Adria taler om å våge å drømme om det ultimate feriehuset ved sjøen, stranden eller i fjellet, som kan flyttes etter ønsker og behov. Dette er nok en luksusdoning for fastliggere, så her kan man virkelig nyte status som Kongen av Campingplassen. Mange ønsket nok det, for Adria overrasket alle med den luksuriøse nye Astella i fjor høst og solgte seg ut innen uker, hevder produsenten.

Red Dot Design Award

Adria Astella vant nylig den prestisjetunge designprisen Red Dot for 2021. Alle tre modellene har separate planløsninger, hver med panoramadobbeltdør for innendørs og utendørs opphold. Det tyske designrådet er et av verdens ledende senter for kompetanse innen kommunikasjon og kunnskapsoverføring innen design, innovasjon og merkevarebygging. "Red Dot" er prisen for høy designkvalitet, gitt av den internasjonale juryen som kun tildeler dette ettertraktede kvalitetsstemplet til produkter som har enestående design. Prisen har vakt stor glede hos Adria, som holder til i den slovenske byen Novo Mesto.





La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Turforslag